Monday, February 05, 2007

Απίστευτη ατάκα του Παπανδρέου

προς την Αλέκα Παπαρήγα:
"είστε ο αριστερός ψάλτης της δεξιάς" !!!

ε μα τα θελες κι εσύ μωρή Αλέκα! Δεν πα να είναι κυβέρνηση η ΝΔ, δε πα να κατεβάζει νόμους η ΝΔ, δε πα να περνάει μεταρυθμίσεις η ΝΔ, αυτοί του ΚΚΕ το χαβά τους: να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ!!! Το ίδιο και στις φοιτητικές συνελεύσεις: όταν ανέβει στο βήμα κάποιος ΠΚΣίτης αντί να αρχίσει χώνει στην ΔΑΠ και στην ΝΔ, χώνει στη ΠΑΣΠ και το ΠΑΣΟΚ!!!

Αυτή η άτυπη "ανίερη" συμμαχία υπήρχε ανέκαθεν, αφού είναι γνωστό το σκύλιασμα που τρώει το ΚΚΕ όταν κάποια άλλη παράταξη του τρώει την αριστερή πελατεία. Το ίδιο συμβαίνει και με την στάση του απέναντι στο ΛΑΟΣ και το ΣΥΝ. Τον δεύτερο τον βρίζει από το πρωί ως το βράδυ ενώ για το ΛΑΟΣ ούτε κουβέντα, σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς. Μάλιστα ο ίδιος ο Καρατζαφέρης ευλόγησε την ανίερη συμμαχία ως "συσπείρωση των δυνάμεων που εναντιώνονται στην Νέα Τάξη".

Οι μελέτες της κοινής γνώμης είναι σαφείς: όλο το συντηρητικό κομμάτι του εκλογικού σώματος (οι σκατοκέφαλοι δηλαδή) αμφιταλαντεύονται μεταξύ ΝΔ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ, με την ΝΔ να κερδίζει αφού στο τέλος συσπειρώνονται γύρω από αυτήν.

Τώρα αυτό το ιδιότυπο πολιτικό τσατσιλίκι πόσο τιμά το Κουμμουνιστικό Κόμμα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα οι άνθρωποι της ΝΔ, μάστορες στην διαχείρηση εκλογικών target group, ξέρουν να το εκμεταλλεύονται πλήρως.

10 comments:

Rocean said...

Ωραίο το παραμυθάκι περί ανίερης συμμαχίας μεταξύ ΚΚΕ-ΝΔ, αλλά δεν έχει δράκο. Προφανώς ο Μπους έχει δημιουργήσει σχολή. Αν δεν είσαστε μαζί μας (ΠΑΣΟΚ) είσαστε με τους άλλους (ΝΔ).

vpapanik said...

Τρελάθηκε μετά η Αλεκάρα, κουνούσε πάνω κάτω τα χέρια αλαφιασμένη !!! Τελικά τι Παρα Πέντε και τι Κάστρο του Τακέσι... Βουλή !! Εγγυημένο γέλιο !

Stormrider said...

@rocean
προκύπτει από την αλλοτροίωση μου από τον καπιταλισμό, την ιμπεριαλισμό και το βαθύ πασοκικό κράτος, μην με παρεξηγείς.

ο Μπους έχει κάνει πράγματι δουλειά, εγώ με τον Γιωργάκη (αγκαλιά) ανατιναχθήκαμε στην Βαγδάτη χθες

@vpapanik
ΡΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αγαπημένο κανάλι αυτό της Βουλής πλέον! Αν είναι και σε επίπεδο αρχηγών μιλάμε για υπερ-παραγωγή!!

rockordie said...

Πολύ εύστοχη ατάκα, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα από τον George.

g.manoussakis said...

Αυτό που ξεχνάς είναι ότι, όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ κατηγορούσε εξίσου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως και η ΠΚΣ κατηγορούσε τότε εξίσου ΠΑΣΠ και ΔΑΠ.

ο δείμος του πολίτη said...

Είναι ένας από τους λόγους που με απομάκρυναν από το ΚΚΕ.

Stormrider said...

@δείμος
δηλαδή τόσο καιρό έχω την τιμή (και δεν το λέω ειρωνικά) να μιλάω με έναν διαγραμμένο του ΚΚ;;

Aσμοδαίος said...

Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από τα ιδεολογικής και ψηφοθηρικής βάσης φαιοκόκκινα μέτωπα! Για ρίξτε μια ματιά. (http://money.cnn.com/galleries/2007/biz2/0701/gallery.101dumbest_2007/39.html)

Pixie said...

Τι να προσθέσω;Μου αρέσει που παρακολουθείς τι γίνετε γύρω σου στην πολιτική και μη.
¨)

Meneksedia said...

Αυτά συμβαίνουν όταν ο κομμουνισμός ελληνοποιείται... τι υπερέχει; Η ιδεολογία ή τα αρχαίγονα πάθη μας, η μισαλοδοξία και ο κοντοφθαλμισμός;