Thursday, February 15, 2007

Διαγραφή Κουλούρη: άντε και καλή αρχή!

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ τώρα θυμήθηκε να ξεκινήσει την περιβόητη ανανέωση που ευαγγελιζόταν. Στην προκειμένη όμως περίπτωση δεν ισχύει το ρητό "κάλιο αργά παρά ποτέ" αφού ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Την διαγραφή Κουλούρη την υποδέχθηκα ως μία ευχάριστη έκπληξη, αφού δεν περίμενα ποτέ οτι ο ΓΑΠ (κι ο κύκλος του) έχε την δύναμη και τα κότσια να διαγράψει ένα τόσο προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος. Παρ' όλα αυτά, good riddance που λένε και στο χωριό μου, αφού ο Κουλούρης εκφράζει όλον αυτό το λαϊκίστικο αριστερισμό και ζιβαγκολαγνεία που σιχαίνομαι στο ΠΑΣΟΚ. Είναι μία καρικατούρα όπου μοιράζει δηλώσεις αγνής αριστεροσύνης απο δω κι απο κει λες κι ο σοβαρός ψηφοφόρος είχε μία φαγούρα...

Άντε, με το καλό και τους υπόλοιπους!

ΥΓ: Πού πήγε ρε παιδιά αυτό το παλικάρι ο Λαλιώτης;;; Τον φάγανε για τα καλά, ετοιμάζει πάλι κάποια πλεκτάνη, ή απλά δεν έχει τα μούτρα να βγαίνει να τον βλέπει ο κόσμος;;

14 comments:

Pixie said...

Πραγματικά τον αντιπαθώ!Είναι λαικιστής αλλά ταυτόχρονα έχει και μια έπαρση που δεν αντέχετε.Τώρα το έμαθα απο εσένα για την διαγραφή (amazing).Απλά είχα ακουσει τις δηλώσεις για Πάγκαλό.

Nikolakis said...

Συμφωνώ απόλυτα! Άντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά σιγά σιγα

s.frang said...

Προσωπικά, ούτε συμπαθώ ούτε αντιπαθώ κανέναν από τους πρωτοκλασάτους οποιουδήποτε κόμματος. Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ πιστεύω ότι, αν πρέπει να γίνουν διαγραφές, μια διαγραφή του ΓΑΠ θα έφερνε θετικά αποτελέσματα.

Με το κόμμα αυτό όπως είναι, θα ξεσαλώσει η ΝΔ, ιδίως στη δεύτερη τετραετία, όταν λογικά θα βαίνει προς αποχώρηση. Αν συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργάκη, βλέπω να κυαλάρει και τρίτη τετραετία η ΝΔ.

Ασμοδαίος said...

Όπως το έγραψες: μια καλή αρχή. Γιατί είναι πολλοί ακόμη(δυστυχώς) ...

Stormrider said...

Η ΝΔ θα τις πάρει περίπατο τις επόμενες εκλογές, αυτό που κοιτάει ο ΓΑΠ είναι να μην πάει τσόντα η δουλειά (πάνω από 4-5 μονάδες διαφορά) ωστε αν τεθεί θέμα ηγεσίας να έχει συσπειρωμένο κάποιο κόσμο δίπλα του...

vpapanik said...

Καλημέρα σας, αααααααπ ! Είμαι ο ΓΑΠ. Περιμένω τις προτάσεις σας για 'τους υπόλοιπους' παρακαλω...

Stormrider said...

Χμμμ Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου έχουν σειρά στα σίγουρα

rockordie said...

Σιγά τα κότσια και την μαγκιά.
το παραμύθι το έχουμε δει πολλές φορές. Λίγο καιρό διακοπές κερδίζουν τα παιδια (οι διεγραμμένοι) και λίγο πριν τις εκλογές τσουπ όλοι πίσω.
Αυτό το λένε "συσπείρωση" και "πανστρατιά" και τα @@ κουνιούνται.

Αν θέλετε και αποδείξεις μπορείτε να ρωτήσετε τους Αρσένη, Σουφλιά κτλ.

Stormrider said...

...τον Αβραμόπουλο να μην ξεχνάμε

Καλά ο Σουφλιάς λέγαν μία περίοδο να έρθει στο ΠΑΣΟΚ, αυτό θα τανε μεταγραφή! Όχι αυτά τα παλτά που έχει κουβαλήσει ο Γιώργος (Ξενογιαννακοπούλου, Αθανασάκης, Ευθυμίου,...Γκερέκου!!!)

Pixie said...

Ξενογιαννακοπούλου...so funny makes my stomach ache

ο δείμος του πολίτη said...

Σιγά τη στελεχάρα. Λες και έκανε κάτι το ιδιαίτερο ο μικρός. ΑΝ θέλει ας διώξει το Βενιζέλο...

Ασμοδαίος said...

Χμ... Ο Παπαντωνίου έχει -δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου- ηδη φύγει. Ο Τσοχατζόπουλος για πότε λέτε; Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο!

Αυτό που θα μου προκαλούσε μεγάλη ευχαρίστηση για τον ΓΑΠ δε θα ήταν μία ακόμη διαγραφή, αλλά μία 'εγγραφή'. Να πάρει ας πούμε τον Παπαγιαννάκη, το Μάνο και τον Ανδριανόπουλο μέσα στο ΠΑΣΟΚ και να τους ακιοποιήσει σε θέσεις ευθύνης.

g.manoussakis said...

Ο Κουλούρης είναι βουλευτής εκλεγμένος σε περιφέρεια ή από το επικρατείας;

Stormrider said...

μπα δε νομίζω να ήταν στο επικρατείας, τον θυμάμαι μάλιστα σε μία εκπομπή του Πρετεντέρη να κάνει ποζεριές για το πόσο τον αγαπάνε στην εκλογική του περιφέρεια