Sunday, February 25, 2007

300μετά το ΥΠΕΡΟΧΟ Sin City ο φοβερός και τρομερός Frank Miller επιστρέφει με την μεταφορά του μνημειώδους κόμικ στην μεγάλη οθόνη... Απλά ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΑ!!!

12 comments:

Nisyrios said...

...περιμένω εναγωνίως τα δελτία ειδήσεων του Star και τις δηλώσεις Παπαθεμελήδων και Ψωμιάδηδων...!

(γιατί, φυσικά, κανείς από τα "λαϊκά" δελτία ειδήσεων δεν πρόκειται να αναφερθεί στις οπτικές αρετές αυτής της ταινίας και θα κολλήσουν όλοι στο πόσο πιστά απέδωσε ο Frank Miller την ιστορία...)

Γιώργος Μαργαρίτης said...

ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως από βδομάδα πάω στο Γερμανό να αγοράσω εισιτήριο για την Πρεμιέρα. Είναι η πρώτη ταινία που θα δω στο σινεμά μετά από 3 περίπου χρόνια, και δε πρόκειται να χάσω τον Λεωνίδα στην παρθενική του εμφάνιση.

Εννοείτε επίσης πως δε περιμένουμε να δούμε μία ταινία η οποία είναι ιστορικά ακριβής, καθώς το ίδιο το κόμικ είναι απλά βασισμένο στην ιστορία των Θερμοπυλών, και όχι σε ιστορικά στοιχεία. Ούτως η άλλως, αρκετά με τις "ιστορικές ταινίες" που βίαζαν κατ εξακολούθηση την ελληνική ιστορία.

Πάμε απλά να δούμε και να απολαύσουμε μία ταινία που Έλληνες θα γ@μ@νε και θα δέρνουν.

"Spartans, tonight we dine in hell"!

Ανατρίχιασα. Άντε ρε Μάρτη, πότε θα έρθεις γαμώ...

Stormrider said...

σε αντίθεση με παλαιότερα, δεν θα δώσω ΚΑΘΟΛΟΥ σημασία σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ή ΣΚΑΤΟ-ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ για το τί θα πει για την ταινία...

Redpill said...

Μη πάτε μακριά. Την Κυριακή που μας πέρασε διάβασα "κριτική" απο τον Ζουμπουλάκη (δε θυμάμαι εφημερίδα) ότι το "300" έχει πολύ βία και αίμα!!! Ε όχι!!! Βία και αίμα στις Θερμοπύλες? Και εγώ που νόμιζα ότι μάχονταν πετόντας λουλούδια ο ένας στον άλλο. Επίσης έψεγε την εμφάνιση του Λεωνίδα λέγοντας ό,τι έφερνε σε Παπαφλέσσα... Δηλαδή; Είχε μούσια ας πούμε; Δεν τα έπαιρνε κόντρα με Gillete κάθε πρωί πριν την αναφορά; Κοίτα τι άλλο θα μας μάθουν αυτά τα "Αμερικανάκια"...
Τι να πεις, αν είσαι αρνητικά προδιαθετιμένος απέναντι σε κάτι πριν καν το δεις και κομπλεξικός καταλήγεις σε κάτι τέτοιες αναλύσεις τις συμφοράς.
Μετά το ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Sin City περιμένω με αγωνία και εγω αυτή την ταινία. Α, και μια συμβουλή. ΜΗ πάτε με γκόμενα να τη δείτε.
Θα τα πούμε στις αίθουσες...

Pixie said...

Πραγματικά περιμένω με αγωνία να δώ το 300.Είδα πρόσφατα το τρέιλερ και τρελάθηκα πραγματικά φαίνεται απίστευτο!Ελπίζω να μην υπάρχουν πάλι κομπλεξικοι που θα αντιδρούν.Είναι γνωστό οτι το κόμικ έχει εμπνευστεί απο τους 300 αλλά το κόμικ ξεφεύγει απο τα ιστορικά γεγονότα μιας και δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Το καλύτερο τρέιλερ που έχω δει απο το Lord of the Rings.

υγ βγαίνει Sin City 2@3 το μάθατε;

Pixie said...

red pill
Yπάρχουν πολλές κοπέλες που βλέπουν ταινίες σαν το Sin City,Kill Bill,Oldboy.
Δεν ζούμε σε ρόζ συνεφάκια
¨)

vpapanik said...

On my list !

Δε μου λέτε, ήταν 300 + τον Λεωνίδα ή 300 μαζί με τον Λεωνίδα ;

Stormrider said...

@pixie
ο redpill υποθέτω αναφερόταν σε χαζογκόμενες που βλέπουν μόνο sex and the city και ρομαντικές κομεντί με τον Χιού Γκράντ... εσύ απέχεις πολύ από αυτήν την περιγραφή! ;)

@vpapanik
ήταν 300 σπαρτιάτες και 1500 θεσπιείς. Στην τελική μάχη μείναν μόνο οι σπαρτιάτες.

unclejack said...

Blood & Honour

Eugenia said...

Did you watch the HD trailer? Looks stunning in high definition!

Ανδρέας said...

Έχω κατεβάσει το HD trailer σε 1080p ανάλυση και δεν χορταίνω να το βλέπω.

gb winzip said...

O Λεωνίδας των Γότθων.
Την καλύτερη και συμπυκνωμένη ατάκα για τον Λεωνίδα 300,
την έπλασε η βαθυστόχαστη νεολαία, "το τσουτσέκι της γυναίκας του",
για τη σκηνή που συνενοείται με τη γυναίκα να δολοφονήση τον διαπραγματευτή.
Πραγματικό ίνδαλμα!
Εκφράζει μία(;) πτυχή επικρατούσα,
"Αγωνιστείται να Δοξαστούμε", κληρονόμοι στη σειρά!