Monday, May 29, 2006

Η βρωμιά του e-shop.gr ξαναχτύπησε

η αηδία κι απέχθεια που αισθάνομαι προς αυτά τα λαμόγια είναι γνωστή, ενώ συνέχεια ακούω ανάλογες μαρτυρίες. Σήμερα άκουσα όμως μία ιδιαίτερα εξωφρενική:
ένας φίλος παρήγγειλε έναν εκτυπωτή. ο εκτυπωτής του ήρθε χαλασμένος (κλασσικά) και τον γύρισε πίσω. του τον επέστρεψαν, μαζί με την γνωστή εκτυπωμένη σελίδα του printer check (εκτυπώνεται όταν κάνουμε έλεγχο για το αν λειτουργεί σωστά το όλο μηχάνημα) ως απόδειξη ότι και καλά τον έφτιαξαν. φυσικά ο εκτυπωτής ήταν ακόμη χαλασμένος, ενώ η σελίδα του printer check ήταν εκτυπωμένη ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ!!!!!!!!!!!!! αυτά τα γλοιώδη και πανηλίθια λαμόγια ούτε καν είχαν παρατηρήσει ότι στην σελίδα δεν εκτυπώνονται μόνο δοκιμαστικά σχήματα, αλλά και το μοντέλο και σειριακός του εκτυπωτή που τα τύπωσε!....
Προσπαθήστε να συλλάβετε την λογική αυτού του μπουρδέλου: στο τμήμα "service" τους έχουν ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΜΕΝΕΣ σελίδες ελέγχου εκτυπωτή τις οποίες επισυνάπτουν σε κάθε εκτυπωτή που τους γυρνάει και τον στέλνουν πάλι πίσω!!! ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ μας υποτιμάνε την νοημοσύνη αυτά τα σκουλίκια;;;;;;;;
φυσικά αυτός ο φίλος προσπαθούσε να επικοινωνήσει αλλά αυτά τα πιθηκοειδή κατα την προσφιλή τους τακτική αγνοούσαν κάθε e-mail ενώ έκαναν τους ανήξερους στο τηλέφωνο. το θέμα λύθηκε με μεσολάβηση της ίδιας της HP, γιατι τουλάχιστον αυτή είναι εταιρία. Posted by Picasa

12 comments:

Phantasmak said...

Ρε τι να πω... Τελείως τυχοδιώκτες είναι οι τύποι; θα σου έλεγα να μαζευτείτε να τους μηνύσετε, σηκωτούς θα τους μαζέψουν με τις μαλακίες που κάνουν. Αλλά καλύτερα που έγραψες αυτά τα ποστ, αν τα διαβάσουν πέντε άτομα, θα το πουν σε άλλους δεκαπέντε, οι άλλοι δεκαπέντε κτλ κτλ και όταν το e-shop μείνει χωρίς πελάτες θα είναι το καλύτερο μάθημα που θα πάρουν. Θα στείλω σύρμα σ' όλους τους φίλους και γνωστούς κάτω.

Stormrider said...

ωραίος και thanx, αυτό είναι το καλύτερο, αφού δεν μπορείς όσο οργανωμένος και να είσαι να τα βάλεις με αυτούς μέσω της δικαστικής οδού. ας κρίνει τη μοίρα τους η ίδια η αγορά.

dop said...

Ή είμαι απίστευτα τυχερός ή είστε απίστευτα άτυχοι. Έχω (και είχα) αρκετές συναλλαγές με το e-shop και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα - εκτός από ένα πρόβλημα καθυστέρησης, το οποίο λύθηκε με... ένα τηλεφώνημα στη γραμματεία και όχι στις πωλήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι ακούω πολλά κακά για το e-shop. Ίσως φταίει το τι αγοράζω - αν και έχω πάρει και hdd.

Loreley-lucyluce said...

Καλησπέρα!
Πολύ κατατοπιστικό αυτό το post!
Δεν έχω ποτέ ψωνίσει από το e-shop, ή μέσω net γενικότερα. Έχω επιφυλάξεις για την αξιοπιστία, παρά τις δελεαστικές τιμές!
Πάντως κάθε μέρα πολλά μάς θυμίζουν ότι ζούμε στο ελλαδιστάν!
Kαλό βράδυ, stormrider!
:-)

Stormrider said...

καληνύχτα lucy μου! χρόνια πολλά κ για τα γενέθλια :)

Loreley-lucyluce said...

Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ!
Να είσαι καλά!
Καλόν ύπνο!
:-)

Pixie said...

δυστυχώς είχα και εγώ άσχημη εμπειρία με το e-shop, με που το πήρα είχαν πρόβλημα οι μνήμες.δεν ξαναπήρα τίποτα απο εκεί απο τοτε.

unclejack said...

τι διάολο, παλι μόνο έγω είμαι ο ευνοούμενος απο αυτούς? γιατί απο το προηγουμενο σου Post ξαναπήρα απο κει πραγματα. Αλλά ακόμα και το βιβλίο που πήρα δυστηχώς δεν ήταν φτιαγμένο απο σάπιο χαρτί....
Αυτό είναι, να θές να μπείς σε μιά παρέα ή κοινωνική ομάδα και να μη μπορείς. Στην προκειμένη έγω είμαι ο αδικημένος!!!

Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Serfer said...

καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται...
είναι απίστευτοι...
τα ίδια έχουν κάνει και σε εμένα...
δύο μήνες με δούλευαν και έφαγαν την καταγγελία τους στο ΕΚΠΟΙΖΩ για να στρώσουν...
τι να πει κανείς...
beware...
by the way, ωραίο blog :)