Sunday, May 21, 2006

Καν'το όπως η Paris Hilton

καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους Lordi που κατάφεραν κι έκαναν όλο το κατιναριό της Ελλάδας να φρικάρει.

Τέλος πάντων, χθες ήμουν στο μαγαζί που παίζει DJ ένας φίλος, κι έτυχε εκεί να γίνεται ένα πάρτυ λυκειόπαιδων. Τους βλέπαμε να είναι όλοι με ένα κινητό στο χέρι. Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση, όλα τα παιδιά σήμερα δεν κάνουν κι άλλη δουλειά.
Σε μία φάση, ένας φίλος μου δίνει ένα κινητό και μου λέει να δω ένα βίντεο. Το βίντεο έδειχνε μία σκηνή πορνό μέσα σε μία τάξη! Πρωταγωνιστές τα παιδιά!!! Οι περιέργεια μας οδήγησε να πάμε να ρωτήσουμε τα παιδιά τι παίζει και μείναμε σύξυλοι μπροστά σε ένα όγκο ερασιτεχνικού πορνογραφικού υλικού! Μαθήτριες να κάνουν στοματικό σαν πορνοστάρ, σε δωμάτια, σε τάξεις ενώ όλοι οι συμμαθητές τους να ανταλλάζουν απο δω κι απο κει τα βίντεο κι αυτές δίπλα να καμαρώνουν!!!
Πάνω λοιπόν που αναρωτιόμουνα τίτλοι του Cosmopolitan "ανοίξαμε και σας περιμένουμε! μπείτε με 1000 στην σεξουαλική ζωή" και "καν'το όπως η Χίλτον", τι επίδραση έχουνε...ιδού! ΟΚ, φυσικά και είμαι υπερ της πλήρους σεξουαλικής ελευθερίας, δεν είναι το πρόβλημα μου τί κάνουν τα παιδιά (που καλό τους κάνει, στην φάση που είναι) απλά μου κάνει εντύπωση πόση πλύση εγκεφάλου πρέπει να φάει μία κοπέλα για να επιτρέπει προσωπικά βίντεο της να κυκλοφορούν παντού.
Το σεξ δεν θέλει ούτε χρειάζεται πρότυπα, αλλά δεν είναι τόσο στο σεξ το θέμα. Η Χίλτον στο μυαλό των κοριτσιών συμβολίζει την ανεξαρτησία και την απελευθέρωση. Όταν τρώνε στην μάπα την τρομοκρατία που υπάρχει στα παιδιά, θέλουν να το παίξουν σαν κι αυτήν: μία ζωή τρελά πάρτυ, σεξ κι ανεμελιά, άσχετα αν έχουν ή όχι το budget της Χίλτον. Ξοδεύουν όλο και περισσότερα χρήματα, κυνηγάνε τη μεγάλη ζωή (μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι πολλές κοπέλες σήμερα έχουν 2 ακόμη και 3 κινητά) χωρίς φυσικά να προσπαθούν να κάνουν κάτι πραγματικά ουσιαστικό. Έχω δει ακόμη και 14 χρονών μαθήτρια να είναι το call girl ιδιοκτητών καφετέριας.
Όπως είμαι υπερ της πλήρους κι 100% σεξουαλικής απελευθέρωσης, έτσι είμαι και υπερ της ελεύθερης επιλογής προτύπων. Η Χιλτόν φυσικά και δεν είναι πρότυπο ελεύθερης σκέψης και βούλησης αλλά καλό είναι αν κάποια στιγμή φας τα μούτρα σου να επαναξιολογήσεις τις επιλογές που έκανες. Γιατί δεν είναι όλες ούτε γόνοι δισεκατομμυριούχων ούτε αν κάποια μέρα κάποιος εκμεταλλευτεί αυτά τα βίντεο θα έχουν την δύναμη να το αντιμετωπίσουν.
 Posted by Picasa

13 comments:

unclejack said...

Ελπίζω να κράτησες τηλέφωνα!!!?

Stormrider said...

χαχα lol! ;)

Loreley-lucyluce said...

Μού αρέσει το blog σου. Θα σε κάνω link,αν μού επιτρέπεις!
:-)

Stormrider said...

ομοίως :)

Loreley-lucyluce said...

Thnx! Αφού έχεις και τον θρύλο, δέσαμε...τον Gio θα τον πάρουμε πίσω, τι λες?

Stormrider said...

χμμμμ δύσκολο, κάτι άκουσα για πανιώνιο (παρεάκι στον λουτσιάνο). φαντάζεσαι να πάει τίποτα ΠΑΟ;! (σαν το μιχαλάκη με εμάς)

Stormrider said...

α, lucy τσέκαρε το comment μου στο παλιό σου post "χωρίς τίτλο"

Loreley-lucyluce said...

Ναι, το είδα και σού απάντησα. Λίγο εκτεταμένα, αλλά μερικές φορές τα παίρνω κι εγώ με κάποιους μλκς. (Δεν αναφέρομαι αυτή τη στιγμή στο blog ΝΔ).
Ρίξε μια ματιά!

Να πάει ΠΑΟ? NO WAY!!!
Σε μάς νάρθει!

Anonymous said...

Όλα τα λεφτά είναι η τελευταία φράση: "Γιατί δεν είναι όλες ούτε γόνοι δισεκατομμυριούχων ούτε αν κάποια μέρα κάποιος εκμεταλλευτεί αυτά τα βίντεο θα έχουν την δύναμη να το αντιμετωπίσουν."

Αχ αυτά τα νιάτα, τα απονήρευτα νιάτα...

Optimus said...

Πώπω, πρώτη φορά το ακούω αυτό. Που να το φανταστούμε στην εποχή μας; Πραγματικά έχω χάσει επισόδεια σχετικά με το πόσο έχει εξελιχθεί(;) η σημερινή νεολέα! Ελπίζω και θέλω να πιστεύω προς το καλύτερο..

Και σήμερα περπατάω στην πόλη και συναντώ κάτι τιτλάρες για αυτό ακριβώς το θέμα σε αυτές τι κωλοφυλάδες με τα shocking news που δεν τα θεωρώ news (το Espresso ήταν ή άλλη αντίστοιχη πως τη λένε ξέχασα, θα σε γελάσω).

Ρε μπας και τα news τα ψαρώνουν από τα blog μας; Ή πλάκα θα είχε να ανεβάσω καμιά μερά τίποτε urban legends έτσι για το χαβαλέ και να διαβάζω για αυτά στα πρωτοσέλιδα τις επόμενες μέρες! :)

Stormrider said...

το πως παράγονται αυτές οι ειδήσεις είναι μία περίπλοκη διαδικασία πληροφόρησης-παραπληροφόρησης, με βασικό πυρήνα ένα πραγματικό γεγονός που υφίσταται διαστρέβλωση με συγκεκριμμένες μεθόδους μαρκετινγκ

Anonymous said...

Υπάρχει ένα γνωστό ανέκδοτο που σε μια τάξη η δασκάλα ρωτάει το μαθητή τι θα ήθελε να γίνει σαν μεγαλώσει. Ο μαθητής απαντά ότι θα ήθελε να έχει 5-6 "τούφες" σε διάφορα μέλη του σώματός του. Απορημένη η δασκάλα τι εννοεί, ο μαθητής εξηγεί ότι βλέπει την αδερφή της να έχει μια "τούφα" ανάμεσα στα πόδια της και να βγάζει με αυτή ένα σωρό λεφτά.

Anonymous said...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖