Sunday, April 22, 2007

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ο Αντίχριστος μέρος Γ'

Νέες φρικτές αποκαλύψεις φέρνω στο φως για την δολοπλοκία του σατανικού Κόκκαλη να πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα και η μοναδική, ανυπέρβλητη, ευρωπαϊκή/αντικειμενική ομάδα-του-λαού ΠΑΟ να χάσει από τον Άρη:

Σύμφωνα με παράπονα βάζελων σε όλα τα φόρουμ του ίντερνετ, ο λόγος που χάνει αγώνες ο ΠΑΟ είναι επειδή έχει έδρα το ΟΑΚΑ (;;!!!!!). ΝΑΙ ΝΑΙ μπορεί όταν τους δώθηκε το γήπεδο να πανηγύριζαν (αν δινόταν στον γαύρο φυσικά θα λέγανε για "δημόσιους υπάλληλους", "πλεκτάνη" κτλ) αλλά ΠΟΥ να ξέρουν οι αγνοί και αγαθοί τριφυλλοφόροι ότι ο Κόκκαλης ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ και η στέγη Καλατράβα δεν ήταν τίποτε άλλο από 2 γιγαντιαίους εκπομπείς αρνητικής/υπερσατανικής ενέργειας ΒΟΥΝΤΟΥ όπου διαβάλουν τις υπερφυσικές ποδοσφαιρικές ικανότητες των παικτών του ΠΑΟ και τον κάνουν να χάνει στα ματς, και να μην βγει Ευρώπη όπου θα έριχνε 10άρες στην Μπάρτσα και την Μίλαν (κι όσοι λέτε ότι έτρωγε 5άρες ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ και βλέπατε οφθαλμαπάτες γιατί ο Βύντρα κλείνει το σπίτι του Ροναλντίνιο)

Οι δηλώσεις του Κόκκαλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκ πρώτης όψεως ουδέτερες ("Συγχαρητήρια" κτλ). Όμως, αποκρυπτογραφώντας τις με την (αντικειμενική/ευρωπαϊκή) μέθοδο "Αθλητική Ηχώ", αφαιρόντας τον λευκό θόρυβο με το φίλτρο "Derby" και κάνοντας αποκατάσταση σήματος με τον αλγόριθμο "Ελευθεροτυπία" προκύπτει το ακόλουθο φρικιαστικό μήνυμα:
"ΧΑΧΑΧΑΧΑ Θέλω να σφάξω μωράκια και να τους πιώ το αίμα!!! ΜΟΥΧΑΑΧΑΧΑΧΑ"

Γίνετε κι εσείς μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας ενάντια στον Εξαποδώ, μακρυά από τα λοβοτομημένα πρόβατα του καπιταλισμού ώστε να σώσουμε τον πλανήτη από το τέλος του κόσμου το οποίο έρχεται...

8 comments:

unclejack said...

απλά κορυφή, δεν θα μπορούσα να εκφραστώ χειρότερα για το θείο Σ. και την συνάφεια του!!!.

Eugenia said...

>ο λόγος που χάνει αγώνες ο ΠΑΟ είναι επειδή έχει έδρα το ΟΑΚΑ

Mallon to grasidi sto OAKA nomizei oti oi prasines kaltses twn paiktwn to PAO einai thyliko grasidi, kai etsi to grasidi tsibaei tous paiktes, me apotelesma na xanei o PAO ta paixnidia.

unclejack said...

και επανέρχομαι στη σατανική μαγεία του θείου Σ. είχαμε και μεις μια ώρα την εβδομάδα για να ξεχάσουμε τον πόνο μας, και την οικειοποίησε και αυτήν. αναφέρομαι στην αθλητική κυριακή. τι φταίω ο άμοιρος να θέλω να παρακολουθήσω μια ώρα αθλητικά και να μου κάνει πλύση εγκεφάλου ακόμα και το κρατικό κανάλι με την ιστορική αναφορά στα 10/11 πρωταθλήματα? γιατί δεν δίχνουν πανηλίθια και ελλεινά γκόλ που τρώει ο τερματοφύλακας σας (όπως και το σημερινό) για να γελάσουμε και μεις οι πικραμένοι? ε. γιατί??

VROXOPOIOS said...

"o λόγος που χάνει αγώνες ο ΠΑΟ είναι επειδή έχει έδρα το ΟΑΚΑ"

Έίναι ένας απο τους λόγους. Όχι, όμως, ο βασικός. Η κυρίαρχη αιτία είναι οι ελεεινές εμφανίσεις του.

"Μπορεί όταν τους δώθηκε το γήπεδο να πανηγύριζαν"

Κανείς δεν πανηγύριζε.

"αν δινόταν στον γαύρο φυσικά θα λέγανε για "δημόσιους υπάλληλους", "πλεκτάνη" κτλ"

Το ΟΑΚΑ ήταν έδρα του γαύρου για 3-4 χρόνια μέχρι να φτιαχτεί το Καραισκάκη. Και, παρεπιμπτόντως, τι εννοείς δόθηκε;

τέλος, ειλικρινά πιστεύεις οτι ο κόκκαλης είναι άνθρωπος αμέμπτου ηθικής, στον οποίο δεν μπορεί να προσάψει κανείς κάτι το επιλήψιμο;

Stormrider said...

@eugenia
δυστυχώς Ευγενία η αλήθεια είναι πολύ πιο σκοτεινή κι αποκρουστική: οι cultists του Κόκκαλη κάνουν τελετές στα αποδυτήρια για να βγαίνει ειδικό χορτάρι που θα κολλάει στα πόδια μόνο παικτών του ΠΑΟ

@θείοςΖάχος
η Βαζελική Κυριακή ως αντικειμενική/ευρωπαϊκή δεν είχε απολύτως κανένα σκοπό να παρουσιάσει τα 10/11 πρωταθλήματα που έστησε και κέρδισε ο ίδιος ο Κόκκαλης, αλλά ο Άρχοντας του Σκότους παρενέβει στην ραδιοσυχνότητα της ΝΕΤ και προβάλει TV Magic

Stormrider said...

@βροχοποιός
"τέλος, ειλικρινά πιστεύεις οτι ο κόκκαλης είναι άνθρωπος αμέμπτου ηθικής, στον οποίο δεν μπορεί να προσάψει κανείς κάτι το επιλήψιμο;"

είναι ο Άρχων του Σκότους, εκεί δεν θέλω να καταλήξω;


στα σοβαρά τώρα, απλά με ενοχλεί η όλη φάση "για όλα φταίει ο Κόκκαλης, σε αντίθεση με τον πανάγιο Βαρδινογιάννη και τον chill-out Ντέμη"

ο δείμος του πολίτη said...

Καλόοο. Μουτ άρεσε η οπτική σου.

Stormrider said...

@δείμος
ευχαριστώ. προσπαθώ η οπτική μου να είναι πάντα αντικειμενική/ευρωπαϊκή.