Thursday, May 29, 2008

Πάλι καταλήψεις;;;;

Αυτό που με διαολίζει περισσότερο στην όλη ιστορία, είναι αυτοί οι τραμπούκοι οι οποίοι νομίζουν οτι αντιστέκονται, ενώ ουσιαστικά βάζουν ολόκληρο το φοιτητικό σώμα να παίζει τα παιχνιδάκια της κυβέρνησης.

Βγαίνει λοιπόν αυτό το σιχαμερό κάθαρμα ο Στυλιανίδης, αρχίζει τις προκλητικές δηλώσεις, ξεσηκώνει τους αριστεριστές και την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι. Γιατι τί νομίζετε; Με το ντου, το ξύλο, το μπουρλώτο και τις καταλήψεις χάνει τίποτα η κυβέρνηση;;; Απλά γίνεται παντοδύναμη, έχει τους "νοικοκυραίους του μεσαίου χώρου" με το μέρος της και προωθεί μια χαρά τις μεταρρυθμίσεις της.

Φυσικά φταίμε κι εμείς οι "μέσοι φοιτητές". Γιατι είναι κοινή πρακτική να μην πηγαίνει κόσμος στις συνελεύσεις να καταψηφίσει τις αδιέξοδες πολιτικές, αλλά να προτιμά να κάθεται σπίτι λιώνοντας με LOST και playstation. Και για ότι γίνει μετά, φταίνει οι άλλοι.

Έχουμε βέβαια και τα τηλεκαθάρματα, τα οποία δεν είναι φυσικά ο Πρετεντέρης κι ο Τσίμας (όπως όλοι νομίζουν), αλλά αυτή τη νέα κάστα τηλεκαραγκιόζη που ονομάζεται "τηλε-εργατοπατέρας". Πρώτος διδάξας φυσικά είναι αυτή η τρισμέγιστη λέρα ο Λαζόπουλος που (εκ του ασφαλούς πάντα) κυρήσει επαναστάσεις και "ανατροπές του συστήματος", γιατι ο σαματάς πουλάει τηλεοπτικά, ειδικά αν είσαι ξεπεσμένος τηλεαριστεριστής του κώλου.

Όσο για τα αριστερά σχήματα, έχουν ακριβώς αυτή την αλαζονική συμπεριφορά που έχει μια μεγάλη δύναμη (την οποία φυσικά καταγγέλουν όταν πρόκειται για άλλους):
* όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας (=όχι συλλογική κι ενιαία δράση)
* προληπτικά χτυπήματα (=καταλήψεις, πορείες, ντου)
* δεν μας νοιάζουν οι παράπλευρες απώλειες (=φοιτητές που θέλουν να πάρουν πτυχίο)
* προπαγάνδα (=διαστρεύλωση ειδήσεων, λασπολογία κτλ)
* δεν λογοδοτούν πουθενά (ούτε καν στη δικαιοσύνη)
σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω;

Αλίμονο σε μας που έχουμε 1-2 μαθήματα για πτυχίο. Γιατι εμείς δεν είμαστε ούτε κομματόσκυλα να έχουμε τακτοποιημένη δουλίτσα, ούτε "παιδιά του λαού" να μας κάνει αφιέρωμα ο κάθε τηλε-εργατοπατέρας στην εκπομπή του.

15 comments:

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Stormrider, τα'χω γράψει κι εγώ επανειλημμένως στο ιστολόγιό μου. Και που τα λέμε, τι αξία έχει; Εγώ, λόγω του ότι εδώ και πολύ καιρό έπαψα να είμαι προπτυχιακός, δεν έχω τη δυνατότητα να επηρεάσω την απόφαση περί κατάληψης ή μη κατάληψης. Εσύ, ως μετριοπαθής και "βολεμένος λούμπεν νοικοκύρης" (χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του ΜΕ.Ρ.Α.), δεν έχεις θέση στο μεγαλείο του "φοιτητικού κινήματος" όπως το οραματίζονται ο δαχτυλιδοκουβαλητής Φρόντο Τσίπρας, ο Γκάνταλφ Αλαβάνος και ο Γκίμλι-ινστρούχτορας του ΜΕ.Ρ.Α. και των ΕΑΑΚ.

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Υ.Γ. Στο τι αξία έχει το ότι τα λέμε, εννοώ ότι χωρίς πράξεις δεν γίνεται τίποτα. Εγώ εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να κάνω τίποτ για τους προπτυχιακούς. Οι προπτυχιακοί όμως μπορούν, αλλά δεν θέλουν, γιατί τους αρέσει η "επαναστατική γυμναστική" και η υπακοή στους "γκουρού της επαναστατικότητας".

vpapanik said...

"...αλλά να προτιμά να κάθεται σπίτι λιώνοντας με LOST και playstation"

Καλά τα λές, καμία σχέση με 24 και XBOX.

Το άλλο έργο το έχουμε δει πολλές φορές και έχει καταντήσει κουραστικό.

Stormrider said...

@αιρετικός
χααχαχχα ωραία η αναλογία με τον Άρχοντα. Και τα elf είναι οι γκόμενες της ΠΑΣΠ

@βπαπανικ
πραγματικά έχει γίνει κουραστικό. αλλά όταν είσαι ακόμη στο πολυτεχνείο και δεν μπορείς να τα αποφύγεις μοιραία ασχολήσαι..

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Παλιά, πρώτες σε μούρη ήταν οι ΔΑΠίτισσες (ΔΑΠούτσες, όπως τις έλεγε μια γνωστή μου). Μετά έρχονταν οι ΠΑΣΠίτισσες. Καλά, για "αγωνιστικές κινήσεις", ΕΑΑΚ, ΠΚΣ κλπ δε μιλάμε - αυτές δεν είχαν καν δικαίωμα να λέγονται γυναίκες, με τη γούνα (ε, συγγνώμη, ήθελα να πω τρίχα) ΠΑΝΤΟΥ. Είχαν τρίχες ακόμα και σε σημεία που δεν ήξερες ότι υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα. Ακόμα και μέσα στη μήτρα πρέπει να είχαν τρίχες.

Τώρα όμως, άρχισαν οι τσιπρίτσες (κατά το πασχαλίτσες, ρουβίτσες κλπ), μια και είναι ένα trendy ατομάκι ο δαχτυλιδοκουβαλητής Φρόντο Τσίπρας, να καλλωπίζονται, παραβιάζοντας το "Πηδάλιον" και τις φεμιναζιστικές οδηγίες της σταλινικής εποχής.

Manny Calavera said...

Οι ηλίθιοι είναι προβλέψιμοι - εκεί πόνταρε ο Στυλιανίδης και φυσικά του βγήκε. Κατά τ'άλλα, στο ίδιο έργο θεατές, όπως είπε και ο vpapanik. Πλέον έχει καταντήσει ρουτίνα.

Νομοσχέδια της πλάκας και μεταρρυθμίσεις του κώλου από τη μία, "επαναστάσεις", "αγώνες" και λοιπές αριστερίστικες παπαριές από την άλλη.

Διάβαζα προχθές για το σύστημα εκπαίδευσης στη Φινλανδία. Παιδεία με αρχίδια και όχι αρχίδια παιδεία (και μάλιστα δημόσια-δωρεάν)
Education and Science in Finland (PDF)

Finland Competitiveness Report 2007-2008(PDF)
1η στο δείκτη εκπαίδευσης παγκοσμίως! (δεν τολμώ να κοιτάξω για την Ελλάδα...)

Και σκέφτομαι, αφού δε μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε το σύστημα μόνοι μας, γιατί ρε πούστη μου δεν αντιγράφουμε ένα ήδη επιτυχημένο μοντέλο?

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Τώρα έχουν πάλι συνέλευση τα βλαμμένα... Βγάλαν έξω τις αγωνιστικότητές τους και τις μετράνε να βρουν ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Stefanos said...

Πολύ εύστοχο post stormrider και μ'αρεσε πολυ ο συσχετισμος σου με την "μεγαλη δυναμη"...
Όσον αφορά όμως το μερίδιο ευθύνης των "υπόλοιπων" φοιτητών θα ήθελα να προσθέσω πως αυτοί που λιώνουν στο PS και το lost αν τύχει και βρεθούν σε συνέλευση θα ψηφίσουν υπέρ της κατάληψης γιατί πολύ απλά δεν έχουν ανοίξει βιβλίο και είναι πολύ πιασάρικο άλωθι το "...δεν πέρασα κανένα μάθημα γιατί μας έκλειΣΑΝ τη σχολή ...οι τραμπούκοι". Οπότε καλά κάνουν και λιώνουν εκεί που είναι...
Τέλος μου κάνει εντύπωση που το αγωνιστικό ένστικτο ξυπνάει πάντα μέσα στις εξεταστικές περιόδους!...

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Πρόπερσι στο Πολυτεχνείο Κρήτης κάνανε κατάληψη λίγων ημερών μέσα στην εξεταστική του Ιανουαρίου γιατί δυο ΕΑΑΚίτισσες (συγγνώμη, εννοώ "Ενωτικάριες") γκόμενες από το ΜΠΔ δεν τις βόλευε η ημερομηνία εξέτασης της ρομποτικής.

p said...

na sou pw oti den symfwnw se toipota apo auta pou grafeis....
parola auta 8a h8ela na akousw mesa
se auto ton midenistiko sou logo(GIA TIS ARISTERES PARATAKSEIS-an kai eisai kata tou stilianidi).......mia protash..
to na krineis einai eukolo alla den skeutese polla (isws oti kai autoi pou 8eloun katalipseis xrostane 1-2)

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

p, πες ό,τι θες. Εγώ γράφω αυτά που συμβαίνουν. Το τι λες εσύ... Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Ήμουν ιδρυτικό μέλος της "Ενωτικής" πριν την εκχωρήσουν ορισμένοι αυτόκλητοι ηγέτες της στην ΕΑΑΚ και απομακρύνουν με κάθε τρόπο (συκοφάντηση, αποθάρρυνση κλπ) τους μετριοπαθείς.

Θες προτάσεις;

1. Πλήρη απομάκρυνση ΟΛΩΝ των κομματικών παρατάξεων - κοινοβουλευτικών και μη - από τα πανεπιστήμια.
2. Πλήρη επιβολή του ασυμβίβαστου - ή θα είσαι καθηγητής ή πολιτικός. Και τα δυο δε γίνονται.
3. Συνεργασία πανεπιστημίων με τον επιχειρηματικό κόσμο για παραγωγή τεχνογνωσίας, πρακτική εξάσκηση φοιτητών, εύρεση εργασίας (και καλοπληρωμένης μάλιστα) για τους αποφοίτους. Εδώ θα'χεις ήδη αρχίσει να βγάζεις σπυριά.
4. Ξεκαθάρισμα του ζητήματος των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
5. Κλείσιμο ΟΛΩΝ των ΠΣΕ με βάση το δεδικασμένο του Πολυτεχνείου Κρήτης (αλήθεια, εσείς οι "αριστεροί" που κόπτεσθε για το δημόσιο πανεπιστήμιο, πού ήσαστε να εκμεταλλευθείτε τη νίκη των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης και να σβήσετε τα ΠΣΕ από το χάρτη;)
6. Κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων και εναρμόνιση του συστήματος εισαγωγής με τα δεδομένα της υπόλοιπης Ευρώπης.
7. Κατάργηση των άχρηστων μαθημάτων.
8. Κατάργηση των μαθημάτων που απλώς αναμασούν την ύλη της Γ' Λυκείου και ενσωμάτωση των όποιων διαφορών έχει η ύλη τους από αυτά της Γ' Λυκείου σε άλλα μαθήματα που θα εκμεταλλεύονται τα πιο προχωρημένα κεφάλαια. Να συντομεύει και ο χρόνος σπουδών.
9. Αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών ώστε οι φοιτητές να μην περιορίζονται στην αποδοχή βασικής γνώσης, αλλά να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Και πείτε ό,τι θέλετε για... υποταγή στο "κεφάλαιο". Ακόμα και το παρδαλό κατσίκι γελάει μαζί σας πια.
10. Εις βάθος αξιολόγηση ΟΛΩΝ των καθηγητών για να μείνουν μόνον αυτοί που είναι ΚΑΙ εξαιρετικοί επιστήμονες ΚΑΙ σωστοί δάσκαλοι. Τι; Δε μας αρέσει η αξιολόγηση γιατί οι καθηγητές-ινστρούχτορες δεν έχουν τα προσόντα για να είναι καθηγητές; ΧΕΣΤΗΚΑ.
11. Ψυχιατρική εξέταση μεγάλου αριθμού καθηγητών. Υπάρχουν αρκετοί που βγάζουν κόμπλεξ πάνω στους φοιτητές και, ως εκ τούτου, δεν έχουν θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
12. Πάταξη και καταστολή του φαινομένου της "σκούπας": βάζω για δυο-τρία χρόνια θέματα που δε λύνονται με τίποτα, μαζεύονται 600 άτομα να χρωστάνε το μάθημα και μετά βάζω γελοία θέματα για να περάσουν όλοι.
13. Εφαρμογή των νομικών διατάξεων για το άσυλο και κατάργηση των αυθαιρέτων ερμηνειών της ΕΑΑΚ.
14. Να μπαίνει κανείς εύκολα στο πανεπιστήμιο, αλλά να μην είναι εγγυημένο ότι θα πάρει πτυχίο. Τώρα θ'αρχίσεις να παίρνεις εντελώς ανάποδες, αλλά αδιαφορώ.
15. Πάταξη του φαινομένου των αιωνίων φοιτητών, ΕΙΔΙΚΑ των αιωνίων φοιτητών-κομματόσκυλων. Τώρα θ'αρχίσεις να βγάζεις αφρούς από το στόμα.
16. Αναβάθμιση του προσωπικού φρούρησης των πανεπιστημίων σε πανεπιστημιακή αστυνομία.
17. Επαναφορά της οριστικής αποβολής.
18. Πάταξη του φαινομένου της αντιγραφής.
19. Πάταξη της λογοκλοπής, είτε τη διαπράττει καθηγητής είτε φοιτητής. Διέπραξες λογοκλοπή; Χάνεις τη θέση σου στον ακαδημαϊκό κόσμο - όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της γης.
20. Οι μεταπτυχιακοί που προσλαμβάνονται στα ΑΕΙ ως βοηθοί να πληρώνονται όπως ορίζουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, όχι με διάσπαση θέσης 407 (άρα και του πενιχρού μισθού) σε δεκαπέντε κομμάτια.
21. Κατάργηση της "αναπτυξιακής πολιτικής μέσω εσωτερικού τουρισμού" με χρήση των πανεπιστημίων και κλείσιμο σχολών που στερούνται αντικείμενο.
22. Να ορίζει το εκάστοτε ΑΕΙ πόσα άτομα θα πάρει σε κάθε έτος κι όχι το κράτος. Εάν κρίνει ότι υπάρχει υπερπροσφορά πτυχιούχων, η σχολή θα έχει δικαίωμα να μην παίρνει εισακτέους για όσο καιρό κρίνει σκόπιμο.
23. Απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.
24. 10% του κρατικού προϋπολογισμού να πάει στην παιδεία - και το 35% αυτού του ποσού (δηλαδή το 3.5% του προϋπολογισμού) στην τριτοβάθμια.
25. Αποσύνδεση του Λυκείου από την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
26. Πάταξη - ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ - των φαινομένων βανδαλισμού, τραμπουκισμού και παρεμπόδισης συνεδρίασης νομίμως εκλεγμένων οργάνων διοίκησης.
27. Επανερχόμενος στους "αιώνιους φοιτητές": θέσπιση full-time και part-time προπτυχιακής φοίτησης. Για full-time φοίτηση, χρόνος σπουδών είναι Ν+2 (όπου Ν ο αριθμός των προβλεπομένων ετών). Με τη συμπλήρωση Ν+1 ετών, αφαίρεση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, τρίπτυχου και πάσου. Τα έγγραφα θα αντικαθίστανται από άλλου είδους ταυτότητα, η οποία θα αναγράφει ότι ο εν λόγω φοιτητής δεν έχει πλέον δικαίωμα έκπτωσης σε εισιτήρια και δεν έχει πλέον δικαίωμα ψήφου σε εκλογές και συνελεύσεις φοιτητικών συλλόγων.
Για την part-time φοίτηση, χρόνος σπουδών είναι Ν+4 έτη. Για τα συνδικαλιστικά ισχύουν τα ίδια, απλώς η μετά τα Ν+1 έτη χορηγούμενη ταυτότητα θα παρέχει δικαίωμα έκπτωσης σε εισιτήρια συγκοινωνιών. Τι έγινε, έτσουξε αυτό;
28. Κατάργηση του ρουσφετιού με τις μετεγγραφές.
29. Full-time φοιτητής που δεν πατάει για ένα χρόνο στη σχολή του (εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας ή οικογενειακοί) θα διαγράφεται. Για τους part-time το περιθώριο αυτό θα είναι δυο χρόνια.
30. Εκστρατεία ενημέρωσης προς τους γονείς ώστε να σταματήσει αυτή η πίεση που ασκούν στα παιδιά να μπουν ντε και καλά στο πανεπιστήμιο.
31. Κατάργηση των θεολογικών σχολών και αντικατάστασή τους με θρησκειολογικές. Απόλυση ΟΛΩΝ των ιερωμένων από θέσεις ΔΕΠ και 407.
32. Κατάργηση του νόμου που απαγορεύει σε καθηγητές πανεπιστημίων να έχουν κάποια επιχείρηση. Ποιος κομπλεξικός ανεγκέφαλος το θέσπισε αυτό;
33. Ριζική αναδιάρθρωση της βασικής και μέσης εκπαίδευσης, ώστε να ανεβεί το επίπεδο των εισακτέων στα πανεπιστήμια.
34. Κατάργηση του δόγματος Αρσένη/Γιωργάκη "κάθε απόφοιτος λυκείου μπαίνει σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ". Αρκετή δημιουργική λογιστική έγινε εις βάρος των πανεπιστημίων για να πέσουν οι δείκτες της ανεργίας.
35. Κατάργηση του δόγματος "κάθε χωριό και ΑΕΙ, κάθε ραχούλα και ΤΕΙ".

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Και κάτι ακόμα:

Προφανώς εσείς οι αυτόκλητοι φύλακες-άγγελοι των πανεπιστημίων, αυτόκλητοι Μεσσίες και αυτοδιορισθέντες θεματοφύλακες του προοδευτισμού και χορηγοί πιστοποιητικών προοδευτικών φρονημάτων (από τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων της χούντας περάσαμε στα δικά σας... Από τη μια χούντα στην άλλη δηλαδή) νομίζετε ότι προσφέρετε υπηρεσίες στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Ε λοιπόν, αυτό που προσφέρετε είναι η καταστροφή των πανεπιστημίων, γιατί δεν είστε τίποτε άλλο παρά κομματόσκυλα. Πώς είχαμε κάποτε τους πρασινοφρουρούς; Πώς η Δεξιά του Κυρίου είχε τους άγρυπνους φρουρούς του συστήματος; Έτσι είστε κι εσείς οι ερυθροφρουροί.

Δεν θέλετε να λειτουργούν τα πανεπιστήμια. Δεν θέλετε οι φοιτητές να βρίσκονται στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια, στην πρακτική άσκηση ή σε δουλειά που θα έχουν βρει χάρη στις σπουδές και στην έρευνά τους.

Θέλετε κάθε έρευνα να τη σταματήσετε ή να την υποτάξετε στις προσταγές των κομμάτων που υπηρετείτε. Θέλετε τα πανεπιστήμια να είναι ασύνδετα με την αγορά εργασίας και έτσι οι σπουδές να μην έχουν αντίκρυσμα, γιατί οι φοιτητές θα μαθαίνουν πώς έκλασε ο Ένγκελς και ποια παράγραφο τίνος βιβλίου απήγγειλε (γιατί από μόνος του είναι ανίκανος να σκεφθεί) κάποιος βαρεμένος που παριστάνει το βαθυστόχαστο σε κάποιο συμπόσιο για την Ιστορία του Πολιτισμού, αντί να παίρνουν εφόδια που θα χρησιμοποιήσουν στο χώρο εργασίας τους - επιχειρηματικό ή ερευνητικό Τους φοιτητές τους θέλετε απελπισμένους, εγκλωβισμένους στα 700 ευρώ, για να τους παραμυθιάζετε και να'χετε μπούγιο στο μαντρί σας.

Είστε εξ ίσου φασίστες με τα θρησκευτικά ιερατεία που "κατέχουν" την απόλυτη αλήθεια και δεν δέχονται κουβέντα πάνω στο δόγμα τους. Λέτε πως μόνον εσείς νοιάζεστε για τα πανεπιστήμια και για τους φοιτητές. Εσείς και κανένας άλλος. Τα ίδια μ'εσάς έλεγαν και οι μουρλαμένοι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, οι μισαλλόδοξοι "πατέρες" της "ορθόδοξης" (από πού κι ως πού;) εκκλησίας, της ρωμαιοκαθολικής κλπ. Δηλαδή είστε ένα βήμα πριν το στήσιμο Ιεράς Εξέτασης. Τις ομάδες των τραμπούκων τις έχετε ήδη.

Και για να θυμόμαστε και λίγη Ιστορία: πριν την "Ενωτική Πρωτοβουλία Φοιτητών και Παρατάξεων Πολυτεχνείου Κρήτης" την πάρετε και την κάνετε σαν τα μούτρα σας, η παράταξη αυτή εμπόδιζε συνεδριάσεις παρανόμως συγκροτηθέντων "οργάνων συνδιοίκησης", των οποίων τα μέλη είχαν διορισθεί αυθαίρετα από τους "πρυτάνεις της διαφθοράς" (όπως τους αποκάλεσε η "Καθημερινή"), γιατί οι νόμιμες συνθέσεις δεν τους βόλευαν. Απαιτούσαμε ΤΟΤΕ να συνεδριάζει η Σύγκλητος, η Γενική Συνέλευση Τμήματος και όλα τα όργανα. Με τη νόμιμη σύνθεσή τους. Με οποιοδήποτε θέμα έλεγε η ημερήσια διάταξη, ΧΩΡΙΣ περιορισμούς, ΧΩΡΙΣ υπαγόρευση από κανέναν. Με τα μέλη να μιλούν και να ψηφίζουν ελεύθερα, όπως νομίζουν.

Εσείς απαγορεύετε τις συνεδριάσεις.

Αποφασίζετε και διατάσσετε. Έχετε βάλει τα πανεπιστήμια στο γύψο. Βαδίζετε στα χνάρια του Παπαδόπουλου και του Παττακού.

Stormrider said...

αιρετικέ είσαι θεός, απλά υποκλίνομαι

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Απλά γράφω αυτά που γνωρίζω και μπορώ να τεκμηριώσω ότι συμβαίνουν και συνέβησαν. Τώρα, το αν μ'αυτά στενοχωρώ τους διάφορους επαγγελματίες "επαναστάτες" που, για να εντυπωσιάσουν και να ψαρέψουν ψήφους και να βάλουν καινούργια πρόβατα στο μαντρί, βγάζουν έξω τις "αγωνιστικότητές" τους και τις μετράνε να φανεί ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Anonymous said...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖