Thursday, May 01, 2008

Περι youporn

Τη στάση της κοινωνίας απέναντι σε site δημόσιας προβολής προσωπικών στιγμών θα την χαρακτήριζα ως τουλάχιστον σχιζοφρενική: 
απο την μια οι γνωστοί ψευτοφιλόσοφοι της πιάτσας να γράφουν ατελείωτες αράδες για το πόσο η νεολαία σήμερα "δε γαμάει" και λιώνει στο youporn ενώ απο την άλλη εγώ να αναρωτιέμαι αφου δε συνουσιαζόμαστε πώς γυρίζονται αυτά τα βίντεο...
απο την μια "επιστήμονες" να λένε οτι τέτοια site σε βάζουν να έχεις στάση θεατή απέναντι στο σεξ , ενώ άλλοι σεξολόγοι να τα επαινούν, γιατι προωθούν το casual sex κι όχι το "στημένο" της πορνογραφικής βιομηχανίας.
απο τη μια το κάθε σούργελο να στήνεται να το παίρνουν βίντεο, κι απο την άλλη να κάνει μηνύσεις όταν αυτό το βρίσκει κάπου στο internet και να ηθικολογεί για το "big brother"...

Eνδιαφέροντα όλα τα παραπάνω, αλλά ας μείνω λίγο περισσότερο στο τελευταίο. Είχα κάνει κι ένα παλαιότερο post, αλλά ακόμη δεν μου έχει λυθεί η απορία: ποιά είναι η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που θα ανέβαζε ένα προσωπικό του βίντεο στο internet.
Δε λέω, όλοι πάνω στη τρέλα της στιγμής έχουμε τραβήξει κάτι με το έτερον ήμισυ, αλλά είναι τέτοια η μετά-το-σεξ ψυχολογία που ΠΑΝΤΑ αυτά τα σβήνεις, γιατι πολύ απλά αυτό ήταν ένα κομμάτι του σεξουαλικού παιχνιδιού κι εκεί σταμάτησε. Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω πώς κάποιος με νυφάλιο μυαλό παίρνει το βίντεο και το ανεβάζει να το βλέπει όλος ο κόσμος, και να γράφει στα comments ο κάθε ανώμαλος "την ξέρω αυτήν, την λένε τάδε, μένει εκεί, μεγάλη πουτάνα κτλ".

Εντάξη το ξέρω, όταν κάνεις σεξ πρέπει να βγάζεις την ντουντούκα να το μάθει όλος ο κόσμος. Το είπαν τα cosmopolitan και playboy, γι αυτό και τα εφαρμόζουν οι ορδές των εκατομυρίων λοβοτομημένων. Αλλά επαναλαμβάνω και σε αυτό το post: όταν διαλέγεις να βγάλεις τα πάντα σου στη φόρα, να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες κι όχι αφού φας τα μούτρα σου να θυμηθείς το big brother, την "έλλειψη ανθρωπιάς στο κόσμο" και τους "φονιάδες των λαών αμερικάνους"...

3 comments:

Eugenia said...

I am one of those who tells-all in their blog. I don't have secrets. Many times I will even reveal personal information if required to backup my opinion or the topic.

Personally, I find this therapeutic. It helps your readers/akroates feel closer to you, understand you better.

Many times I have seen on videography forums that people said that "if Eugenia said that's how it is, then probably that's how it is". Not because I might be right about it, but because they know that whatever I write is coming from the heart -- at least as I understand it. They trust me.

Now, I see no reason to grab sex videos and post them online. There is absolutely no reason for something like this, and indeed, this is not something I understand either. I see value on writing about a personal experience, but not posting a sex video. It's not like I fuck differently than anyone else, so where's the value?

There's one thing to open *your being* to others, and another to open your cunt and asshole.

Διαγόρας said...

Ο λόγος για τον οποίο αυτά συμβαίνουν είναι επειδή τα κοριτσάκια (κυρίως) είναι αθώα και: α) δεν αντιλαμβάνονται μέχρι που μπορεί να φτάσει μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, β) κατέχονται από αυταπάτες του τύπου "μπα, ο Μάκης μου είναι τόσο καλός, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο."

Η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο όταν τα κοριτσάκια ανά τον πλανήτη πονηρευτούν και χάσουν αυτή την αθωότητα, δηλαδή... θα περάσουν πολλά χρόνια.

sexy11 said...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖