Monday, August 28, 2006

μία απορία για την υποκρισία των 2 μεγάλων θρησκειών

...μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό και βρήκα τώρα την ευκαιρία να την διατυπώσω:
γιατί όλα τα φασιστοειδή των δύο μεγαλύτερων θρησκειών στον πλανήτη, του Μουσουλμανισμού και του Χριστιανισμού βασίζουν το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών ιδεολογιών τους στον αντισημιτισμό;;;
μήπως γιατί τόσο ο χριστιανισμός όσο και το ισλάμ είναι "αβρααμικές" θρησκείες, δηλαδή κάποια forks του Ιουδαϊσμού που προέκυψαν στην πορεία της Ιστορίας; από την άλλη βέβαια ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ υποστηρίζουν ότι είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ αληθινές θρησκείες από την αρχή του κόσμου.
Τί καλύτερο λοιπόν από το να τερατοποιήσεις τους εβραίους έτσι ώστε όταν ο πιστός δει την προφανή ιστορική προέλευση του χριστιανισμού/ισλάμ από τον ιουδαϊσμό να την θεωρήσει μία "σιωνιστική συνομωσία ενάντια στην πίστη μας" και να την προσπεράσει.

Και μετά μου κοροϊδεύουνε τα καημένα τα παλλικάρια τους 12θεϊστές...

13 comments:

artfarted said...

Δεν χρειάζεται η αφορμή της θρησκείας για να τερατοποιηθούν οι Εβραίοι. Είναι τέρατα από μόνοι τους. Το κατάλαβαν νωρίς και οι ίδιοι και αυτοανακηρύχτηκαν "Εκλεκτοί του Θεού". Δεν δέχτηκε όμως ο Χίτλερ να αφήσει την πατέντα στους Εβραίους, την ήθελε για τους Γερμανούς, και βάλθηκε να τους ψήσει όλους. Ο Χίτλερ φταίει σίγουρα αλλά γιατί φταίει; Που δεν τους έψησε όλους ή γιατί δεν εκτίμησε σωστά ότι δεν μπορούσε να το κάνει;

Η γνώμη μου είναι ότι πρώτα φταίει ο… Χριστός. Αυτός έκανε τους Εβραίους διάσημους σ’ όλο τον κόσμο κι αυτόν ζήλεψε ο Μωάμεθ και πήγε να τον μιμηθεί. Φταίνε και οι μαλάκες οι Ρωμαίοι που το παράκαναν και σκόρπισαν τους Εβραίους σ’ όλη τη Γη. Για φανταστείτε αν είχαν μείνει, άγνωστοι και μίζεροι, στην Ιουδαία, λίγοι και μικροί, σαν εμάς τους Έλληνες που όταν παρακμάσαμε ησύχασε ο κόσμος από λόγου μας;!

Eugenia said...

Artfarted, your bigotry has no borders.

Stormrider said...

γιατί είναι τέρατα από μόνοι τους;

προσπαθώ χρόνια τώρα να απαντήσω στο ερώτημα γιατί μισούν όλοι τους εβραίους. αν δεν τους δαιμονοποίησαν οι άλλες θρησκείες τότε τί έκαναν οι ίδιοι;

Phantasmak said...

Den kserw ti fasi exei paixtei me thn propaganda, alla texnika oi xristianoi misoyn tous Evraious epeidh... stavrwsane to Xristoulh.Meta eixame ta prwtokolla twn swfwn ths Siwn, efeurima twn rwswn gia na strepsoun thn koinh gnwmh yper tous oso esfazan evraious.

artfarted said...

Eugenia, enjoy California!! If not, move to Israel, become a kibbutznik, raise lotsa kids and make them good Zionists. I understand how you rush to call me a bigot. You live too far away, in the lush calm and quiet of Silicon Valley and if not thinking about code, you think about the next pizza you’ll eat and the next shopping you’ll do.

Do you know the definition of “bigotry”, btw?

Stormrider said...

artfarted, οι μαλακίες που είπες για την eugenia δείχνουν μόνο ένα πράγμα: κομπλεξισμό.

artfarted said...

Να συμπληρώσω ότι οι γνώμες πολλές φορές διαμορφώνονται και από προσωπικές εμπειρίες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος Ναζί για να πολεμάει τους Σιωνιστές.
Άλλο Ισραηλινός και άλλο Σιωνιστής, έτσι;
Και για τους ανιστόριτους, οι ιδρυτές του Ισραήλ, Μπεν Γκουριόν, Μενάχεμ Μπέγκιν, κλπ, ήταν σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές που αν έκαναν σήμερα αυτά που έκαναν στα τέλη της δεκαετίας το '40, θα χαρακτηρίζονταν τρομοκράτες.
Μμμμ.... Εξαρτάται από τους Αμερικάνους. Αυτοί αποφασίζουν ποιός είναι τρομοκράτης και ποιός όχι.

Θα γούσταρα να μπορούσα να παράγω ένα reality show όπου μια ομάδα ανθρώπων θα έπρεπε να ζήσει έξι μήνες στο Ισραήλ σαν να ήταν Ισραηλινοί Αραβικής καταγωγής. Να βγούνε να δουλέψουνε, να πάνε στο πανεπιστήμιο, να ψωνίσουν, να διασκεδάσουν, να επιχειρήσουν να πάρουν ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. Για να δει ο κόσμος όλος τι εστί Ισραήλ αν είσαι… κατώτερος φυλετικά.
Πάντως οι Ισραηλινές είναι φανταστικές γκόμενες. Όμορφες, έκφυλες, αχόρταγες και τρελαίνονται για μη περιτετμημένους άντρες ;-)

artfarted said...

Κοίταξε, stormrider, επειδή ήρθα στο σπίτι σου θα παραμείνω κόσμιος. Εσένα όταν σε λένε bigot να λες ευχαριστώ.

Stormrider said...

πρώτον δεν καταλαβαίνω αυτά που είπες (αιμοβόροι ηγέτες και διακρίσεις εις βάρος μη-γηγενών) που συμβαίνουν σε κάθε χώρα και κάθε εποχή στην ιστορία της ανθρωπότητας δικαιολογούν όλα αυτά τα ιδεολογικά οικοδομήματα που στοχοποιούν τους εβραίους. όπως επίσης και τον χαρακτηρισμό "τέρατα" απο μέρους σου.

δεύτερον, κατασκευάζεις στερεότυπα-καρικατούρες (περίπτωση ευγενίας) προσπαθώντας να μειώσεις τον άλλον.

...κι άσε τί πρέπει να απαντάω αν ενοχλώ κάποιον με τις απόψεις μου.

rockordie said...

Ζήλια, μήπως;

Πάντα ήταν έξυπνος λαός/άνθρωποι και ήταν λογικό να κατέχουν σημαντικές θέσεις σε όποια χώρα και αν ήταν και γνωστό είναι ότι όλοι ζηλεύουν τον καλύτερό τους.

Ακόμα και τώρα:
1)στο σχολείο: ζηλεύουν τον/την έξυπνο της τάξης και δεν τον χωνεύουν

2)στον δρόμο: αυτόν με καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό μας

3)στην δουλεία τον προϊστάμενο κτλ

Ότι το έχουν παρακάνει σε κάποια πράγματα και αυτοί, ναι, αλλά η ερώτηση μου είναι αν τυχόν είχαμε έναν Σκοπιανό να ανατινάζεται κάθε μέρα στην Θεσ/νίκη ή Αθήνα ή Ηράκλειο τι θα κάναμε εμείς σαν κράτος???
Εδώ όνομα προσπάθησαν να βάλουνε που δεν μας άρεσε και γεμίσαμε συλλαλητήρια και απειλές.

dop said...

Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν δαιμονοποιήσει οτιδήποτε μη-εβραϊκό; Πάντα συνέβαιναν αυτά και πάντα θα συμβαίνουν.

Προσωπικά, όσους Εβραίους έχω γνωρίσει δεν τους είχα πάρει με καλό μάτι, μια και ήταν αρκετά περίεργοι και δύστροποι, σε ενοχλητικό σημείο - με μία μόλις εξαίρεση. Παρόλα αυτά, και μια και πλέον καθημερινά συναναστρέφομαι με ινδουιστές, μουσουλμάνους, χριστιανούς κλπ. δεν με ενοχλεί η θρησκεία του απέναντί μου, αρκεί να είναι σωστός προς το πρόσωπό μου.

Marios said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Marios said...

Δηλώνω άθεος και πιστεύω ότι οι θρησκείες δημιουργήθηκαν μόνο για να χωρίσουν τους λαούς. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται μόνο για θρησκεία, αλλά κυρίως για φυλή. Το προκλητικό για τους εβραίους, είναι ότι κάποιοι από αυτούς, ξεχωρίζουν το λαό τους, από τους υπόλοιπους, ως περιούσιο και έχουν μια εμμονή να κυριαρχύσουν στον κόσμο -κάτι που βέβαια το έχουν καταφέρει-! χρησιμοποιόντας χρήματα, ιδέες και το μεγαλύτερο όπλο τους˙ το Hollywood. Έχω γνωρίσει κάποιους εβραίους και μάλιστα παλαιότερα, κάποια στιγμή νοίκιαζα το διαμέρισμα κάποιου, όταν ήμουν φοιτητής στη Χαλκίδα. Παρ’ όλα αυτά λοιπόν που ανέφερα παραπάνω από την εμπειρία μου, για εμένα δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος λαός, ούτε καν φυλή, υπάρχουν μόνο άνθρωποι.