Sunday, January 18, 2009

Τα σχέδια για το μέλλον μου

Επειδή πολλοί με ρωτάνε τί θα κάνω μετά στη ζωή μου (συνήθως περιμένωντας να τους πω "άσε ρε φίλε, γάμησε τα, όλα σκατά, εσύ είσαι σε καλύτερη θέση απο μένα"), ας το γράψω μια φορά ωστε να το κάνω reference στο μέλλον:

Κάνωντας τη διπλωματική μου, που αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, θα μπορώ πλέον να φτιάξω μια στρατιά απο drones τα οποία θα αμολύσω στο Σύνταγμα να καταλάβουν το ελληνικό κοινοβούλιο, κάνωντας με δικτάτορα της χώρας.

Τα πρώτα πράγματα που θα κάνω θα είναι:
α) Αλλαγή του νομίσματος της χώρας, το οποίο δεν θα είναι φυσικά η "δραχμούλα μας" και λοιπές φλωριές, αλλά το currency του Dungeons and Dragons: χρυσά, ασημένια και χάλκινα coins. Στο χρυσό θα είναι η φάτσα μου, στο ασημένιο η φάτσα του Jack Bauer και στο χάλκινο η φάτσα του Gregory House

β) Αλλαγή της επίσημης θρησκείας της χώρας. Κι αν περιμένετε "ελεύθερη θρησκευτική επιλογή" και λοιπές φιλελεύθερες πίπες ξεχάστε το. Η επίσημη θρησκεία θα είναι ο Manowar-ισμός, όπου θα λατρεύονται ως Αγία Τριάδα οι Joey DeMaio, Ross the Boss και Eric Adams, ενώ δευτερεύοντα μέλη του συγκροτήματος απλά θα θεωρούνται σεβάσμια πρόσωπα. Επίσημα Ευαγγέλια θα είναι όλοι οι δίσκοι εκτός το "Fighting the World".

γ) Τα Χριστούγεννα θα παραμείνουν εορτή, με τη διαφορά οτι θα ενθαρύνεται ο άκρατος καταναλωτισμός εκείνη τη περίοδο. Όσοι πιστεύουν μαλακίες του στυλ "στην εποχή μας οι γιορτές έχουν εμπορευματοποιηθεί/χάσει το νόημα τους" θα δουλεύουν υπερωρίες.

δ) Όλοι οι άπλυτοι θα εξοριστούν στην Βόρειο Κορέα. Αν δουν οτι δεν τους αρέσει τελικά ο "σοσιαλιστικός παράδεισος" και θέλουν να γυρίσουν πίσω, οφείλουν να κάνουν σεξ με την Αλέκα αφού πρώτα κάνουν τατουάζ μια καρδούλα με τη φάτσα του Μπους στο κούτελο τους. Ο δε Λαζόπουλος θα εκτελεστεί δημόσια.

ε) Το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό θα χτιστεί, αλλά με τον Τσίπρα και την Κανέλλη στα θεμέλια του.

ζ) Βασικό μάθημα στα σχολεία, θα είναι η Ιστορία των adventures της LucasArts, το οποίο θα παίρνει συντελεστή 70% για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

η) Γκόμενες που λένε: "σε βλέπω σαν φίλο μου", "δεν υπάρχουν άντρες πια", "οι γυναίκες είναι πιο ώριμες απο τους άντρες" θα μεταβιβάζονται σε ξερονήσι, όπου οφείλουν σε βάθος χρόνου να αποδείξουν οτι μπορούν να επιβιώσουν, να φτιάξουν πολιτισμό και να αναπαραχθούν. Αποτυχία στα παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα βομβαρδισμό του νησιού με napalm.

θ) Επίσημο software της εθνικής μας υποδομής θα είναι το Linux, με μια προϋπόθεση: αν κάποιος πει "το Linux είναι αριστερά", "κάτω η M$", "open source κατά του Καπιταλισμού" θα έχει τις συνέπειες του δ)

ι) Η εφημερίδα "Αυριανή" θα συνεχίσει να κυκλοφορεί, αλλά μόνο ως επίσημο κωλόχαρτο της χώρας.

και τέλος

κ) Όποιος αναφέρει κάτι του στυλ "τα video games αλλοτροιώνουν/αποβλακώνουν/κτλ", μεταφέρεται κατευθείαν στην αλάνα ενός παραδοσιακού χωριού, όπου θα παίξει κυνηγητό με λυσσασμένα ροτβάιλερ.αν σας αρέσουν τα παραπάνω, κάντε υπομονή κανα χρόνο ακόμη, κι έρχεται ο Αρχηγός σας να δείξει τον δρόμο.

5 comments:

Manoliscus said...

Είσαι ένας ελεεινός!
Στο έχω ξαναγράψει άλλωστε...
όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θυμήσου σε παρακαλώ να με υπουργοποιήσεις.

vpapanik said...

Και εγώ θέλω ένα υπουργείο. Το τύπου αν μπορείς. Θέλω να γίνω ο Ρουσόπουλός σου !

rockordie said...

Επιτέλους ένας αρχηγός με όραμα.

P.S: Εγώ να φροντίζω τα Ροτβάιλερ?

DennisV said...

Λονγκ λιβ δε κινγκ!
Υ.Γ.1 Τον Λαζοπουλο να τον πυροβολησουν στο στομαχι, και να ριξουν το πτωμα του στα ροτβαιλερ! Kαι θα υπαρξει μεγαλη αγαλιαση...

dimosthenis k said...

ΠΩ πω με έφτιαξες!!!
Κι επειδή εγώ δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα κάνω ειδικότητα στην Ισπανία,όταν αναλάβεις, μπορείς τουλάχιστον να με κάνεις πρόξενο???

Υ.Γ. "δ) Όλοι οι άπλυτοι θα εξοριστούν στην Βόρειο Κορέα."
Ακόμα γελάω!!!!!!!!!